Apple

Sa kushtojnë pjesët e riparimit të iPhone 15?

Apple prezantoi serinë iPhone 15 shtatë ditë më parë, ndërsa kompania amerikane tani ka shpallur çmimet e riparimit për modelet nga kjo seri.

Zëvendësimi i pjesës së pasme të modeleve iPhone 15 Pro dhe iPhone 15 Pro Max do të kushtojë dukshëm më pak se zëvendësimi i të njëjtit komponent në paraardhësin. Do të kushtojë 170 dollarë (160 euro) për modelin Pro, ose 200 dollarë (188 euro) për Pro Max. Ju kujtojmë se çmimet për zëvendësimin e kapakut të xhamit në iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro janë përkatësisht 500 dollarë (467 euro) dhe 550 dollarë (515).

Në modelet e zakonshme, zëvendësimi i xhamit në iPhone 15 do të kushtojë 170 dollarë (160 euro), ndërsa e njëjta punë në iPhone 15 Plus do të kushtojë 200 dollarë (188 euro). Këto janë çmime identike me modelet e vitit të kaluar iPhone 14 dhe iPhone 14 Plus.

Zëvendësimi i baterisë për të gjitha modelet kushton 99 dollarë (93 euro).

Zëvendësimi i sistemit të kamerës së pasme për iPhone 15 Pro Max kushton 249 dollarë (232 euro) dhe iPhone 15 Pro kushton 219 dollarë (205 euro). E njëjta marrëveshje për iPhone 15 dhe iPhone Plus kushton 169 dollarë (159 euro).

Zëvendësimi i xhamit të përparmë për iPhone 15 Pro Max kushton 379 dollarë (355 euro). Nëse dëmtoni xhamin e përparmë të iPhone 15 Pro dhe dëshironi ta zëvendësoni, do t’ju kushtojë 329 dollarë (308 euro). Po aq kushton zëvendësimi i xhamit të përparmë për iPhone 15 Plus, ndërsa çmimi për iPhone 15 është 279 dollarë (260 euro).

Një zëvendësim i plotë para dhe mbrapa për iPhone 15 Pro Max kushton 499 dollarë (466 euro), ashtu si iPhone 15 Plus. Për iPhone 15 Pro, zëvendësimi i plotë është 429 dollarë (402 euro), ndërsa për iPhone 15 të zakonshëm, çmimi është 399 dollarë (374 euro).

Vini re se këto janë çmime për përdoruesit që nuk janë të regjistruar në programin AppleCare+. /Telegrafi/