Nuk ka asnjë reklamë në këtë bllok

Lajme

Ballkani

Opinione

Sport

Showbiz

Fun


Nuk ka asnjë reklamë në këtë bllok

Të rejat

Autotech

Më Të Lexuarat

Kontakt dhe Marketing

Rruga “Fehmi Agani” p.n. Prishtinë.
[email protected]
[email protected]
Tel: +383 45 122233

Impressum

Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga kompania “Ballkani Group” SH.P.K. Ballkani.info si media online është e fokusuar në politikën e brendshme dhe të jashtme, në analiza e replika dhe në gjithçka që ndërlidhet me interesin e përgjithshëm të qytetarëve. Ballkani.info synon të sjellë saktësi, objektivizëm dhe informim të drejtë për lexuesit në të gjitha rrafshet e aktualitetit, në përputhje me etikën dhe standardet profesionale të gazetarisë.