Kushtet e Përdorimit

Kushtet e Përdorimit

Të gjitha materialet, përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të “Ballkani Group”. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Ballkani.info. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Ballkani.info është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.