Deputetja e VV

Kërcënohet deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi ka thënë se ditëve të fundit është bërë cak i kërcënimeve të ndryshme, pas angazhimit të saj në mbrojtje të drejtave të grave.

“Gabon rëndë ai që mendon që më frikëson, sepse hyrja ime në politikë dhe paralment ka një mision, i cili nuk do të pushojë para se çdo nënë, motër e grua ta fitojë lirinë dhe të drejtën e vet elementare njerëzore për të jetuar e lirë dhe e pacënuar nga askush.”, ka shkruar mes tjerash ajo.

Statusi i saj i plotë: