Video

Vjen ‘Për dashni’ nga Donjeta e Ardi

Është publikuar bashkëpunimi më i ri i Donjetës dhe Ard Gashit.

Kënga ‘Për dashni’ mban vulën e Bini Diez dhe ka tekst të këngëtares.

Projekti vjen me një videoklip nga Bug Productions.

Një projekt si ky, me plot ritëm, premton të jetë ndër hitet e kësaj periudhe në prag të verës së synuar për sukses nga ana e artistëve.

Suksese të dyve në këtë projekt! /prive.al