Viti i Ri në shtëpinë e familjes fituese Kelmendi

Albina Kelmendi dhe familja e saj vijnë në një intervistë ekskluzive për Prive.

Ata rrëfejnë emocionet e skenës së madhe dhe shumë tjera të pathëna.

Ndiqni të plotë intervistën e mëposhtme. /Prive.al