Bukuroshja

Bikinet e Abbyt që ngjajnë sikur maska

Abby së fundmi na ka habitur me një video që e hodhi në Instagram.

Nëse keni pritur të zhivshet derisa xhiroi video, jeni gabim, ajo thjeshtë bëri ca lëvizje skenike.

Por, edhe kësaj radhe vëmendje merr trupi i saj dhe forma e bikineve.

Këto të fundit për nga ngjyra dhe dizajni, dukeshin sikurse janë maska…