SUPER KOSOVA: Donis Avdijaj me dy gola të shpejt e çon rezultatin në 4-0 (VIDEO)

Kosova nuk ka të ndalur në Maltë. Brenda du minutave janë shënuar edhe dy gola tjerë.

Ka qënë sulmuesi Donis Avdijaj që në minutën e 78-të dhe të 80-të e ka ngritur rezultatin në 4-0