Prindërit përballen me betejë ligjore pasi e quajtën foshnjën e tyre Griezmann Mbappe

Një çift në Brive-la-Gaillarde të Francës e ka emëruar fëmijën e tyre të lindur me emrin Griezmann Mbappe, mirëpo kodi civil nuk ua lejon atyre emërimin e fëmijës së tyre me këtë emër.

Çifti dëshiron që emri i fëmijës të jetë mbiemri i yllit të Atletico Madridit dhe mbiemrin ta ketë të njëjtin si të Kylian Mbappes.

Prokurori publik nuk ka pranuar të komentoj rastin por me ligj mundet ta ndryshojë ose të zgjedhë një emër të ri nëse në fund del se emri Griezmann Mbappe ka thyer kodin civil.

Për tani, fëmija mbetet i emëruar me emrin Griezmann Mbappe, dhe ka këtë emër në certifikatën e lindjes.