Moderatori

Moderatori kosovar dhe komentatori i njohur “tallen keq” me lojtarin e Islandës

Dardan Hasku është moderator dhe biznismen i suksesshëm në Kosovë, por ai më së shumti në “qejf” i ka sarkazmat.

Një të tillë e lansoi në profilin e tij në rrjetin social “Facebook”, që kishte të bënte me takimin e djeshëm kualifikues në basketboll Kosova-Islanda, shkruan Ballkani.info

Por një detaj nuk u la pa u vërejtur nga Hasku, emri i njërit prej lojtarëve të Islandës në gjuhën shqipe është një fjalë banale.

Ai veçoi s’postimin e komentatorëve apo thënë ndryshe qëndrimin indiferent nga ta karshi shqiptimit të emrit të basketbollistit.

Më poshtë keni postimin dhe replikën e komentatorit Arlind Sadiku: