Kjo është statistika katastrofë pas pjesës së parë Shqipëri-Uells (FOTO)

Ka përfunduar pjesa e parë ndërmjet Shqipërisë dhe Uellsit.

Të besuarit e Panuccit kanë bërë një tjetër paraqitje katastrofë pasi për 45 minuta nuk kanë krijuar asnjë aksion goli, duke mos goditur asnjëherë në drejtim të portës.