Joel Matip

Kaos para hyrjes së stadiumit, sulmohet vëllai i futbollistit të Liverpoolit dhe gruaja e tij shtatzënë

Një tollovi e madhe para stadiumit ka bërë që të shtyhet ndeshja për të paktën gjysmë ore.

Sipas njoftimit në rrjetet sociale, gjatë turmës është sulmuar vëllai i futbollistit të Liverpoolit, Joel Matip, Marvini dhe gruaja e tij shtatzënë.

Ai është detyruar që të largohet nga hyrja e stadiumit dhe janë strehuar në një restoran afër stadiumit.