Zbulohet

Gena vodhi muzikën dhe e përktheu tekstin e këngës nga serbishtja në shqip (VIDEO)

Nuk është hera e parë që nga mediet akuzohet për vjedhje të këngëve.

Këngëtari nga Shqipëria, Gena, ka ‘mahnitur’ me një veprim që e ka bërë, në realizimin e një këngë që e lansoi dy vite më parë, shkruan Ballkani.info.

Fjala është për projektin e titulluar “Dy Gënjeshtra”.

Këtë këngë, Gena e vodhi nga këngëtari grek Antonis Remos, përkatësisht të këngës “Dio psemata”.

Pra, këngëtari nga Shqipëria, tekstin që u përkthye në gjuhën serbe e ka ripërkthyer dhe e ka bërë
në shqip. Ai po ashtu mori edhe muzikën e vijën melodike dhe i vetmi ndryshim ishte gjuha, njëra në serbisht e tjera në shqip.

Më poshtë keni të dy këngët ku mund ta shihni se si u përkthye ky tekst./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=DzyzdqwnsBQ