goli i parë

19 minuta lojë Shkupi – Ballkani, shënohet goli i parë

Shkupi ka kaluar në epërsi ndaj Ballkanit me rezultat 1:0.Adetunji  ka shënuar pas një hamendje në mbrojtjen e Ballkanit dhe ky gol do ta bëjë të vështirë vazhdimin për Ballkanin. /Demokracia.com