Zyrtare: Boca Juniors vjen me një lajm të madh para finales me River Plate

Pas polemikave mbi ndryshimin e vendndodhjes dhe ankesave, si nga River Plate ashtu edhe nga Boca, për përballjen përfundimtare të Copa Libertadores, ekipi Boquense ka publikuar tashmë listën e lojtarëve.

Pas stërvitjeve të sotme të Boca Juniors, trajneri Guillermo Barris konfirmoi listën e lojtarëve të cilët do të përballen me River Platen të dielën më 9 dhjetor në Santiago Bernabeu.

Lojtarët e Boca që do të udhëtojnë në Madrid janë:

Esteban Andrada, Agustín Rossi and Carlos Lampe; Julio Buffarini, Emmanuel Mas, Carlos Izquierdoz, Lisandro Magallán, Paolo Goltz, Leonardo Jara, Lucas Olaza; Fernando Gago, Agustín Almendra, Edwin Cardona, Wilmar Barrios, Emanuel Reynoso, Nahitan Nández, Pablo Pérez; Cristian Pavón Mauro Zárat, Sebastián Vila, Carlos Tevez, Ramón Ábila, Darío Benedetto and Cristian Espinoza.