Ministri i Shëndetësisë

Zemaj përshëndetet me miqtë nga Grupi Parlamentar, tani e tutje në krye të ministrisë së Shëndetësisë

Ish-deputeti i LDK-së, Armend Zemaj nga sot ka një pozitë të re, atë të ministrit të Shëndetësisë.

Me të marrë këtë post, Zemaj është larguar edhe nga Kuvendi i Kosovës, ku ka përshëndetur edhe miqtë e shumtë.

Zemaj tha se miqtë e vërtetë nuk janë asnjëherë të ndarë, ndoshta në distancë, por jo në zemër.

“Kur kolegët të përcjellin me plot respekt dhe dashuri, ju paqa gjithmonë ashtu të mirë që jeni. I lumtur dhe shumë krenar që isha së bashku me ju në periudha të ndryshme të mandateve të besimit. Zoti ju bekoftë!”, shkroi ai.