Nëndega e PDK-së

VIDEO| Nëndega e PDK-së Rosenheim mban Kuvendin Zgjedhor, shihet numër i madh i simpatizantëve

Nëndega e PDK-së Rosenheim të Bavarisë ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor.

Në këtë Kuvend kanë marrë pjesë anëtar të kësaj nëndege si dhe simpatizantë të shumtë të PDK-së.

PDK para bashkatdhetarëve është duke shpalosur vizionin për diasporën.