test

Vetëm disa njerëz mund të kalojnë këtë test të ndërlikuar: A mund ta gjeni emojin e çuditshëm?

Kudo që të shikoni në ditët e sotme, njerëzit po ndezin smartfonët e tyre, në punë, në shkollë dhe kryesisht në shtëpi. Duke pasur akses në këtë det të informacionit, a do të na bëjë më të mençur?
Personalisht, më pëlqen zgjidhja e fjalëkryqeve dhe sudoku. Në këtë mënyrë, unë mund ta ushtroj trurin në mënyra të ndryshme, dhe është gjithashtu e mirë për të kënaqur anën time konkuruese.

Ushtrimi i rregullt i mendjes, ndihmon kujtesën të qëndrojë e mprehtë. Për të qenë i sinqertë, ky mister (më poshtë), më mori një kohë për të përfunduar.
Ky lloj mister quhet një iluzion optik. Është një foto me shumë simbole, në këtë rast, emojis, të cilat duken të njëjta – përveç njërit. Kur bëhet fjalë për këto lloje sfidash, nëse nuk përqendrohesh plotësisht, është e lehtë të humbësh, transmeton lajmi.net.

Mund të gjeni emojin e ndryshëm?

Sfida është gjetja e detajeve që e ndajnë këtë emoji nga të gjithë të tjerët – dhe mund të jetë me të vërtetë e vështirë.

Më poshtë, mund të shihni një fotografi të mbushur me emoji të zemrës. Mund ta gjeni zemrën qështë e ndryshme nga të tjerat?

A ishit në gjendje të gjenin zemrën e çuditshme?

Nëse po, urime.

Nëse jo, përgjigjja do të jetë më poshtë.