eskalon debati

“Veshtë në dorë t’i jap hajvan”, eskalon debati në mes asambleistëve të VV-së dhe PSD-së në Prishtinë

Në Kuvendin Komunal të Prishtinës sot është duke u mbajtur mbledhja e radhës e asamblesë. Situata për një moment është tensionuar në këtë mbledhje.

Protagonist kanë qenë dy asambleistë, Besnik Mujeci i Vetëvendosjes dhe Vala Peshku e PSD-së.

Asambleistja nga radhëte PSD-së ka shpërthyer ndaj asambleistë, Besnik Mujeci të VV-së duke i thënë “Veshtë në dorë t’i jap hajvan”.

Është nevojitur ndërhyrja e kolegëve të tjerë që situata mos të dal nga kontrolli duke shmangur një konflikt të mundshëm fizik.

Nuk dihet ende arsyeja që ka çuar dy asambleistët deri tek kjo përplasje.