Gazetari

Vdes gazetari Musli Berisha

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka njoftuar për vdekjen e punonjësit të kësaj komune, gazetarit dhe shkrimtarit Musli Berisha.

Aliu ka thënë se gazetaria, letërsia me këtë humbje do të varfërohet.

“Sot, mora lajmin për ndarjen nga jeta të mikut tim, punonjësit të Komunës, shkrimtarit të veçantë e gazetarit shembull e të rrallë mes nesh, prindit shembullor, Musli Berisha. Zëri i tij karakteristik do të mbahet mend gjatë nga ekrani, gazetaria që zhvilloi ndër dekada gjithashtu, tavolinës së zyrës do t’i mungoj një koleg i shkëlqyeshëm e qytetar shembull. Ferizaj, gazetaria, letërsia e tij, me këtë humbje, varfërohet. Ngushëllime të sinqerta familjes, miqve e kolegëve të të ndjerit. Dritë pastë shpirti i tij në paqen e pasosur”, thuhet në telegram ngushëllimin