Mohammed bin Salman

Vaksinohet kundër COVID-19 pricni arab

Raportohet se princi i Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman, ka marrë dozën e tij të parë të vaksinës kundër koronavirusit Pfizer/BioNTech.

Mësohet se autoriteti i Ushqimit dhe Barnave i vendit ka miratuar regjistrimin e vaksinës në fillim të këtij muaji, shkruan CNN.