Uragani Majkëll: Rritet numri i viktimave

Së paku 17 persona janë konfirmuar të vdekur pas stuhisë së madhe Majkëll, që kaloi në Virgjinia.

Ekipet shpëtuese kanë ende për të kërkuar në zonat më të prekura si Florida dhe plazhi Meksiko.

Stuhia më e madhe në historinë e SHBA-së, përfshiu të mërkurën këtë zonë me shpejtësi prej 250 kilometra në orë.

Së paku tetë persona janë konfirmuar të vdekur në Floridë, 5 në Virgjinia dhe tre në Karolinën jugore.

Autoritetet theksojnë se numri i viktimave mund të rritet për shkak të motit të ligë në disa zona.

Banorët në Meksiko janë urdhëruar të evakuohen, por dyshohet se qindra nga ta nuk janë larguar nga vendi.