Izrael

Tensionet në Gaza, Izraeli arreston 11 militantë të një grupi palestinez

Izraeli thotë se ka arrestuar 19 anëtarë të grupit palestinez Xhihadi Islamik gjatë bastisjes që ka zhvilluar në Bregun Perëndimor të pushtuar, pas kryerjes së sulmeve ajrore kundër objektivave në Rripin e Gazës.

11 njerëz janë vrarë në sulmet ajrore, duke përfshirë një fëmijë dhe udhëheqësin e Lëvizjes Xhihadiste Islamike, Tayseer Jabari.

Izraeli tha se sulmet pasuan një “kërcënim të menjëhershëm” nga grupi.

11 njerëz janë vrarë në sulmet ajrore, duke përfshirë një fëmijë dhe udhëheqësin e Lëvizjes Xhihadiste Islamike, Tayseer Jabari.

Izraeli tha se sulmet pasuan një “kërcënim të menjëhershëm” nga grupi.

11 njerëz janë vrarë në sulmet ajrore, duke përfshirë një fëmijë dhe udhëheqësin e Lëvizjes Xhihadiste Islamike, Tayseer Jabari.

Izraeli tha se sulmet pasuan një “kërcënim të menjëhershëm” nga grupi.