KQZ

Sot shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në Podujevë dhe në Mitrovicën e Veriut

Komisioni Qendror Zgjedhor do të shpallë sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme të mbajtura të dielën.

KQZ shpall rezultatet përfundimtare në ora 10:00.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme u mbajtën të dielën e 29 nëntorit, në Podujevë si dhe në Mitrovicën e Veriut