Artistë

Sot është një ndër emrat më të njohur të muzikës shqiptare, kështu dukej para famës

Butrint Imeri sot ka arritur të jetë ndër emrat më të njohur në skenën e muzikës shqiptare.

Edhe ky vit nuk ishte më ndryshe, me disa projekte të cilat u dëgjuan dhe u kthyen në hite të padiskutueshme. Këngëtari këtë herë është treguar nostalgjik duke postuar disa fotografi nga fëmijëria.Butrinti ka shuar kuriozitetin e fansave të tij duke zbuluar si dukej vite më parë, kur ishte vetëm një fëmijë.