Liga e Kombeve

Shqipëria pëson gol qysh në minutën e 8-të

Ka nisur keq ndeshja ndërmjet Izraelit dhe Shqipërisë në kuadër të Ligës së Kombeve.

Shqipëria është ndëshkuar qysh në minutën e tetë me golin e Hemed.

Kjo është ndeshja e tretë, dhe Shqipëria mban vendin e tretë me vetëm tre pikë, po aq sa ka edhe Izraeli në vendin e dytë dhe Skocia në të parin.

Këto kombëtare janë në Ligën C.