Shpend Ahmeti

Shpend Ahmeti i krahason 3 gjermanët që po punojnë në KEK me serialin e famshëm

Ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka ironizuar me gjermanët që KEK-u ka kontraktuar për të rregulluar bllokun B2.

Ai ka krahasur tre gjermanët që po punojnë në Korporatën Elektroenergjetike të Kosovës me serialin e famshëm vendor “3 gjermanët e trashë”.

“Njëherë erdh një gjerman me i rregullu blloqet e KEK. Mandej u shtuan edhe dy. Tre gjermanë. Vec me na tregu edhe ka sa killa i kanë dhe çdo gjë rikuptimësohet. It all makes sense noë – back to the future”, ka shktuar Ahmeti në Twitter.