Shkrepjet e ndaluara, 10 vendet që nuk mund të fotografohen (Foto)

Kisha e Sistines në Romë, kalaja e mbretit Ludwig në Bavari dhe Taj Mahal në Indi janë vetëm disa nga vendet e papritura ku kamera është jashtë kufijve dhe vetja është e paimagjinueshme. Gjithashtu për shkak se, siç ndodh në Paris, ekziston rreziku i shkeljes së “të drejtës së autorit” të projektuesit të dritës.

Në një epokë të dominuar nga selfiet dhe kërkimi obsesiv për shkrepje të përkryera, duket e pamundur të besohet se ka vende në botë që nuk mund të kapen në një foto. Megjithatë, është po aq historike dhe piktoreske që këto vende mund të zgjidhen nga ‘Reader’s Digest’, ku emëruesi i përbashkët është pikërisht ndalimi për t’i fotografuar ato.