Shqiptari

Shaqiri: Babai gjithmonë ka ndihmuar familjen tonë në Kosovë (VIDEO)

Anësori shqiptar i Liverpoolit, Xherdan Shaqiri ishte i ftuar në rubrikën “What’s In a Photo” dhe përmes fotografive ka folur për të kaluarën e tij dhe për vështirësitë e familjes në Kosovë.

Derisa shihte fotografinë e familjes, Shaqiri ka thënë se familja është gjëja më e rëndësishme në botë për të.

“Prindërit kanë punuar shumë. Babai ishte punëtor rrugësh. Ka punuar shumë për familjen. Është përkujdesur edhe për familjen tonë në Kosovë që ishte shumë e varfër. Prandaj jam shumë krenar”, ka thënë Shaqiri.

https://twitter.com/twitter/statuses/1075383448334991360