Ministri në detyrë

Shala: Nuk kishim thjesht takim, sonte Malisheva nisi festën e fitores së madhe të 6 tetorit

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala po e konsideron Malishevën si vulën e fitores së Nismës Socialdemokrate.

Ai e ka cilësuar takimin me banorët e kësaj komune si festën e fitores së madhe të 6 tetorit.

Shala ka shtuar se do punojnë dhe do angazhohen që festa që nisi sonte të zgjasë edhe pas 6 tetorit, kur sipas tij, Nisma Socialdemokrate do marrë udhëheqjen e vendit.

Postimi i plotë:

Malisheva është vula e fitores së Nismës Socialdemokrate.Sonte në këtë vend me njerëz kaq të mirë, nuk kishim thjesht takim, sonte Malisheva nisi festën e fitores së madhe të 6 tetorit.

Këta të rinjë e të reja, na dhanë plot emocion, gjallëri e mbi të gjitha besimin për fitore.Pikërishtë për ditë të tilla, ne do punojmë dhe do angazhohemi që festa që nisi sonte të zgjasë edhe pas 6 tetorit, kur Nisma Socialdemokrate do marrë udhëheqjen e vendit.

Kandidatët tanë për deputet, jo vetëm nga Malisheva por nga e gjitha Kosova e meritojnë besimin e qytetarëve, dhe qytetarët meritojnë deputetët e NISMA-së, që do jenë mbështetja e tyre.