Mimoza Kusari

Sa bukur, oborri i shtëpisë se deputetes kosovare qenka i mbushur me lule

Mimoza Kusari-Lila duket se ka një vit të rëndësishëm para vetes. Ajo pak muaj më parë mori detyrën e shefes së grupit parlamentar të Vetëvendosjes.

Krahas angazhimeve politike, Kusari-Lila njihet si një sportiste e rregullt me vrapimet e vazhdueshme në shtigje të ndryshme. Deputetja gjakovare po del të jetë e vyeshme edhe në shtëpi. Mjafton të shihni oborrin e saj me lule për tu bindur në këtë.

Lule të ndryshme dhe te bukura janë imazhi i se dielës nga shtëpia e Mimoza Kusari-Lilës.