Rusia

Rusët publikojnë pamje të tmerrshme, rrugë të mbushura me kufoma ushtarësh në Karabak

Në disa fotografi që janë shkrepur nga një konvoj i trupave ruse në Nagorno-Karabak shihen trupat e dhjetëra ushtarëve të vrarë, të cilët duket që janë sulmuar përderisa po qarkullonin nëpër një rrugë të këtij rajoni me vetura ushtarake dhe civile.

Paralajmërim: Fotografitë e publikuara më poshtë kanë pamje të rënda. Nuk preferohen për persona të ndjeshëm dhe fëmijë.

Shumë kufoma ushtarësh shihen anës një rruge afër qytetit Shushi (Foto: Reuters)
Foto: Reuters
Shenja e “Swastikas”, simbol i nazizmit, shihet në një veturë të sulmuar. Afër saj shihet një kufomë ushtari. (Foto: Reuters)
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters