Prishtinë

Rrëzohet oxhaku i një ndërtese në sheshin “Nëna Tereza”, ndërhyjnë zjarrfikësit

Një oxhak është i një ndërtese në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë, është rrezuar duke shkaktuar dëme materiale.

Zjarrfikësit dhe forcat policore kanë dalë në vendin e ngjarjes, duke bllokuar rrugën.

Ata po merren me rastin.