Rita Ora në Paris, koncert në Kullën Eiffel

Këngëtarja e njohur Rita Ora ka lajmëruar ndjekësit e saj se do të performojë në Paris, në kullën Eiffel më 30 shtator.

Lajmin Rita Ora e ka shoqëruar dhe me një foto ajo e veshur me një këmishë nate mëndafshi ndërsa në duar mban një gazetë me titull “Lajmi i fundit, Rita Ora në Paris”.

10% të ardhurave do të shkojnë për bamirësi në organizatën UNICEF, ku këngëtarja është ambasadore.