FIFA

Rangimi i Messit, Ronaldos dhe Neymarit në FIFA ndër vite

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar janë tre futbollistët më të mirë në FIFA 20 – ama ata nuk kanë qenë gjithmonë të ranguar shumë lart.

Kjo treshe e ka nisur nga zeroja por kanë përparuar ndër vite për t’u bërë armët më vdekjeprurëse që përdoren nga adhuruesit e video-lojërave sot.

loading…