VIDEO

Ramush Haradinaj futet në lidhjen direkte të intervistës së gruas së tij Anitës

Anita gjatë ditës së sotme përmes “Skype”, komunikoi me programin “Shqipëria Live”.

Ajo për nder të Pavarsisa së Kosovës, i uroi të gjithëve 14 vjetorin.

Ndërkohë teksa po fliste ajo në një moment edhe pse i pa ftuar futet ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe shfrytëzoi rastin të uroj shqiptarëve këtë ditë të veçantë.

“Gëzuar të gjithëve, festofshim bashkë”, u shpreh ish-kryeministri i Kosovës.