Rugovë

Që nga viti i kaluar fshati Drelaj i Rugovës është i bllokuar nga rëshqitjet e dheut

Fshati Drelaj i Rugovës ka mbetur i bllokuar nga rrëshqitjet e dheut.

Kjo pasi që vitin e kaluar një orek dheu dhe bore ka bllokuar rrugën që shkon në fshatin Drelaj të Rugovës së Pejës.

Që nga viti i kaluar është bllokuar rruga dhe është dëmtuar ura, kështu duke lënë të bllokuar bizneset dhe shtëpitë familjare që gjenden atje.

Banorët kanë thënë se kanë kërkuar ndihmë nga Komuna e Pejës mirëpo deri më tani pa rezultat.