France Football

Publikohen edhe pesë nominimet tjera për Topin e Artë

Pasi u publikuan edhe pesë nominimet e para për Topin e Artë, France Football i ka publikuar pesë të tjerë.

Thiabut Courtois, Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Roberto Firmino dhe Diego Godin janë pesë emrat e fundit.

Deri në fund të kësaj ditë, do të publikohen komplet 30 lojtarët e nominuar për çmimin e Topit të Artë për vitin 2018.