Enver Krasniqi

Prokurori që vdiq sot përveç rastit të 2.1 milionëshit, po hetonte edhe rastet “Veteranët” dhe “Kasaforta e Presidencës”

Prokurori, Enver Krasniqi nga Prokuroria Speciale e Kosovës ka vdekur mbrëmjen e të mërkurës, i ka konfirmuar Kohës kryeprokurori i Speciales, Blerim Isufaj.

Dyshohet se Krasniqi ka vdekur si pasojë e një infarkti.

I njëjti kishte qenë duke luajtur futboll kur më pas dyshohet se kishte pësuar infarkt.

Krasniqi ishte prokuror në disa raste të bujshme në Kosovë, si ai i 2.1 milionëshit nga Thesari, Kasafortës në Presidencë, për listat e veteranëve, e të tjera.