arrestim

Policia e Kosovës arreston gjashtë persona

Gjashtë persona janë arrestuar të dielën nga Policia e Kosovës për vepra dhe incidente të ndryshme.

Arrestimet kanë ndodhur në rajone të ndryshme dhe në raste të ndara.

Për të gjitha arrestimet është njoftuar me kohë prokurori i shtetit me urdhër të të cilit katër janë dërguar në mbajtje ndërsa dy janë liruar në procedurë të rregullt