Grabitja

Polici që u vra gjatë grabitjes në Istog ishte luftetar i UÇK-së në Koshare (FOTO/VIDEO)

Polici që u vra sot gjatë përleshjes me plaçitësin e një banke në Istog, është Izet Demaj.

Izet Demaj ka qenë pjesëtar i UÇK-së gjatë luftës.

Ballkani.info merr vesh se ai ka qenë pjesëmarrës në betejën e lavdrishme të Koshares.

Ende nuk është zbuluar identiteti i grabitësit që mbeti i vrarë.

Pamjet e Ballkani.info gjatë përleshjes së armatosur ku mbeti i vrarë grabitësi dhe polici.