Triologjia

Poirier akuzon McGregorin se ka thyer premtimet e trilogjisë

Dustin Poirier ka akuzuar rivalin Conor McGregor se nuk e ka përmbushur premtimin e tij dhe nuk ka dhuruar 500,000 dollarë për bamirësi, “Fondacioni i Luftës së Mirë”.

Irlandezi ishte çuditërisht i respektueshëm gjatë gjithë luftës së tij të dytë me Poirier në fillim të këtij viti në UFC 257.

McGregor nuk u përfshi në asnjë nga teknikat e tij të zakonshme të lojë së fjalëve apo në përleshje në matjet zyrtare.

Gjesti më me klas i McGregor ishte duke thënë se ai do të dhuronte gjysmë milioni dollarë për fondacionin bamirës të filluar nga Poirier, e cila ndihmon në financimin e pasigurisë ushqimore, kujdesit shëndetësor dhe lehtësimin e katastrofave për të varfrit në vendlindjen e tij në Luiziana.

Sidoqoftë, gati tre muaj nga revanshi i tyre, të cilin Poirier e fitoi me lehtësi, dhe me njerëzit e famshëm tani parashikojnë se çfarë do të ndodhë në luftën e tyre të tretë në korrik, Diamond ka akuzuar rivalin e tij se nuk ka përmbushur premtimet.

McGregor, njihet si një person që nuk i merr gjërat si të qeta, derisa ka goditur përsëri Poirierin dhe ka përdorur faktin që ata po bëjnë një luftë të tretë si pjesë e arsyes prapa të menduarit të tij.

Ish-kampioni në dy kategori në UFC u përgjigj duke pretenduar se nuk do të dhuronte shumën sepse nuk iu tha se si po përdoreshin paratë.