Maqedonia e Veriut

Përfaqësues të ambasadës së SHBA-së në terren, mbikëqyrin procesin zgjedhor

Ekipet e ambasadave janë sot në të gjithë Maqedoninë e Veriut për të mbikëqyrur procesin e votimit.

Përfaqësuesit e ambasadës së ShBA-së ua uruan qytetarëve ditën e zgjedhjeve dhe inkurajojnë të gjithë që të realizojnë të drejtën e tyre të votës. /Alsat.mk

BONUS VIDEO