"Ruzhdi Berisha"

Për shkak të pritjes së rezultateve nga IKSHPK nesër në një shkollë në Dragash nuk do të mbahet mësim

Nesër nuk do të mbahet mësimi në Shkollën e Mesme të Ulët “Ruzhdi Berisha”, në Dragash.

Kjo për shkak të pritjes së testimeve për COVID-19 nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike.

Lajmi u bë i ditur nga Komuna e Dragashit:

NjoftimPas takimit të task forcës për arsim në Dragash , konsultimit me task forcën e shkollës dhe rekomandimeve të…

Posted by Komuna e Dragashit on Sunday, October 18, 2020