Orari i plotë i ndeshjeve të Kosovës në kualifikime për EURO 2020

Kombëtarja e Kosovës është pjesë e Grupit A për kualifikime në Kampionatin Evropian EURO 2020 me Anglinë, Republikën e Çekisë, Bullgarinë dhe Malin e Zi pas hedhjes së shortit sot në Dublin.
Lista e plotë e ndeshjeve të Kosovës në kuadër të kualifikimeve për Evropian:

25 mars 2019, 20:45, Kosova – Bullgaria

7 qershor 2019, 20:45, Mali i Zi – Kosova

10 qershor 2019, 20:45, Bullgaria – Kosova

7 shtator 2019, 15:00, Kosova – Rep. e Çekisë

10 shtator 2019, 20:45, Anglia – Kosova

11 tetor 2019, Kosova është e lirë (luan miqësore)

14 tetor 2019, 20:45, Kosova – Mali i Zi

14 nëntor 2019, 20:45, Rep. e Çekisë – Kosova

17 nëntor 2019, 18:00, Kosova – Anglia