Detaje

Nxënësi me armë zjarri në një shkollë në Gjakovë, policia jep detaje

Drejtoria e Arsimit Gjakovë ka njoftuar se në kuadër të planit të masave për ta rritur nivelin e sigurisë në shkolla, sot gjatë kontrollit nga personeli i SHMT “Nexhmedin Nixha”, është gjetur një armë zjarri e cila i takonte një nxënësi të klasës XI (11).

Sipas njoftimit, menjëherë janë njoftuar organet e rendit dhe tani po merret policia me rastin.

“Ky është rasti i dytë gjatë kësaj jave. Kërkojmë mobilizim dhe ndihmë nga nxënësit ,mësimdhënësit dhe prindërit”, thuhet në njoftimin e drejtorisë së komunës.