Nuza me asistentët e tij ndajnë drejtësinë në ndeshjen Shqipëri – Jordani

Gjyqtarët nga Kosova, Genc Nuza, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj, do ta ndajnë drejtësinë në ndeshjen miqësore mes Shqipërisë dhe Jordanisë.

Shqipëria do të jetë nikoqire e Jordanisë sonte në “Elbasan Arena”.

Nuza do të jetë gjyqtar kryesor dhe do të ndihmohet nga asistentët Berisha dhe Selimaj.

Gjyqtar i katërt do të jetë Juxhin Xhaja i Shqipërisë