Diktatori

Nuk mund ta besoni si simpatizohet ende Enver Hoxha nga disa shqiptarë (VIDEO)

Me 16 Tetor është ditëlindja e diktatorit shqiptar, Enver Hoxha i cili vdiq në vitin 1985.

Organizatatë enveriste në Shqipëri dhe Kosovë organizuan “ceremoni përkujtimore” për hir të ditëlindjes së tij.

Erald Selca, sekretar i “Frontit Popullor”, mbajti një fjalim “emocionues” për enveristët e tjerë të pranishëm, raporton Ballkani.info

Sipas tij, Enver Hoxha sfidoi fuqitë globale të asaj kohe. Në një moment gjithë të ftuarit ngriten dhe brohorisnin emrin e diktatorit, Enver Hoxha.

VIDEO

https://www.facebook.com/erald.selca/videos/1875943185852912/