Skenderaj

Nuk do ta besoni ndryshimin e Skenderajit (FOTO)

Qyteti i Skenderajit ishte njëra ndër bazat e nacionalizmit shqiptar gjatë sundimit serb në Kosovë.

Ky qytet ishte harruar nga pushteti i asaj kohe, duke e penguar zhvillimin e Skenderajit.

Por, pas luftës gjërat ndryshuan. Tani Skenderaji ka ndryshuar në një qytet strategjik për zhvillim biznesi dhe avancim në përgjithësi, shkruan Ballkani.info.

Dallimi në mes dekadave është shumë i madh, kjo vrehet dhe në këto dy fotografi – si ishte dhe si është tani. /Ballkani.info/