Podujevë

Një votues i VV-së e fotografon fletëvotimin dhe ndjehet krenar! FOTO

Sot kur janë duke u mbajtur zgjedhjet lokale në dy komuna të Kosovës, një person pasi ka votuar, e ka fotografuar fletëvotimin e tij.

I njëjti [emër i njohur për redaksinë] fletëvotimin e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook, ku mund të vërehet se ka votuar për kandidatin nga radhët e VV-së për kryetar të Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqin.